Zaalsport Apeldoorn

Vereniging Zaaltrimmen in Zevenhuizen en Ugchelen

Lid worden!

Als je lid wilt worden dan kan dit via een aanmeldingsformulier dat bij de contactpersonen of in de zaal verkrijgbaar is. Ook kan dit via deze site online.
De eerste 2 lessen/trainingen zijn gratis, bovendien wordt geen inschrijfgeld berekend. Bij vragen of voor meer informatie kun je altijd mailen naar zaalsportapeldoorn@live.nl
Ook kun je bellen met de heer Bender (tel. 055- 3662994). Hij zal je graag te woord staan.
 
Contributie
De contributie is verschuldigd over 3 periodes per verenigingsjaar:
  • 1 september t/m 31 december
  • 1 januari t/m 31 maart
  • 1 april t/m 30 juni
Over de maanden juli en augustus is geen contributie verschuldigd.
De hoogte van de contributie verschilt per sport. Het staat vermeld bij desbetreffende sport op de site. 
De contributie kan worden voldaan via automatische incasso, dit verdient onze voorkeur. Machtigingsformulieren zijn verkrijgbaar in de zaal, ook kan dit online worden geregeld bij de inschrijving (onderaan deze pagina).
Opzeggen van het lidmaatschap kan een maand van te voren voor het begin van elke periode. Dit kan zowel schriftelijk als telefonisch bij de heer Bender.


Inschrijfformulier
Machtigingstoestemming
Bovengenoemde,                                                              
geeft aan de penningmeester Vereniging Zaaltrimmen Zevenhuizen en Ugchelen, Pinksterbloem 53, 7322 GS te Apeldoorn toestemming om omstreeks 13 september, 13 januari en 13 april de verschuldigde contributie af te schrijven van zijn/haar

Een verrichte afschrijving kan binnen 56 dagen ongedaan worden gemaakt. Daarvoor kan gebruik worden gemaakt van een terugboekingsformulier, verkrijgbaar bij de bank.
Als men gedurende een betalingsperiode lid wordt, ontvangt men, aangaande de automatische incasso, apart bericht hierover.